Mar 222011
 

help i am desprate as i have no other means of transportation. my 2003 chrysler sebring keeps turning off at every stop sign or traffic light. basically my engine keeps shutting off everytime the car is coming to a near stop. the lights and everything else work perfectly fine and i can immediatly turn it back on. sometimes wit a little rev and it works fine. till i get back to a near stop. is there anything i can do to fix this??

Mar 152011
 

I have a chrysler twn & contry, 2005
The temp light and mil light came on and then heater/blower stopped working. fixed heater but light still on. the same mechanic flushed out radiator hose and light still on and electric locks not working. what’s is going on.

Nov 272010
 

I have a large water leak-running freely-at the thermostat end of the crossover pipe, which was diagnosed when it was a very tiny leak as the crossover pipe months ago. I used a bottle of  ‘Stop Leak’, as we were quite a ways from home: that has been temporarily successful. I also have an oil leak at the oil pan gasket. Looking for expert tips, repair issues, ‘costs’, etc.  

John – Semper Fi

Oct 242010
 

I have a 2004 chrysler pt cruiser 4 cylinder b 2.4L WHEN YOU PULL UP THE SPARK PLUG WIRE OIL IS COVERING THE SPARK PLUG AND OIL IS RUN DOWN FROM THE TOP OF THE VALE COVER TO SIDE OF THE MOTOR AND IS BURNING OFF THE EXHAUST COVER PLATE.WHAT IS CAUSING THIS TO HAPPEN. SAMUELJO.

Oct 182010
 

I have a 1998 Chrysler Cirrus. The heater alternately blows cold air and hot air, and the engine temp soars quickly then drops just as fast. I have replaced a suspect radiator cap, topped off the overflow tank, and replaced the thermostat, nothing seems to have helped much. Could it be an air bubble that ingressed either through the overflow or the faulty cap? What should I try next?

Aug 022010
 

I have a 2000 Chrysler Town and Country with 3.3L V6. Have not had any real problems in the past. A few days ago, was driving on the highway. The vehicle began to lose power, the speedo guage surged randomly, the oil light came on, and the vehicle stalled. I have not been able to get it started since. Thought maybe the alternator went bad and drained the battery. Put new battery in to no avail. When the ignition switch is turned on, there is no click from the starter solenoid (also new), only the oil idiot light stays on (the oil level is fine). When trying to start, you can hear the relays engaging. Tried to swap the one for the starter, thats not it either. Engine code reader shows only an error trying to read them. Any ideas what to check next?.