Jul 242013
 

I have a 2002 Isuzu Axiom. I’m having 2 problems and I’m not sure if they are related. 1. My door locks for every door except the drivers door will not lock or unlock using the remote or the locking switch on the door panel. I think this my be a module problem can you confirm this also is the module located under the window buttons on the door panel and would a faulty one make the drivers side window hesitate when going up to the closed position. 2. what would cause my windshield wipers not return to the park position.?

Jun 132013
 

I drive the car and when on low side of gear it will backfire thru throttle body and loss of engine power. Replaced: EGR Valve, EGR Solenoid, Dist.Cap, Rotor, Cables, Plugs, TPS Sensor, Fuel Filter, Oil, Oil Filter, checked for vacuum leaks and found non, Engine power is not loss when not in gear, but backfires the same off gear after engine warms up, I change all that and still does the same thing, mostly when warm. I am in Florida (warm/hot weather). Going to replace PCV Valve today.

Feb 162012
 

I have a 2002 isuzu trooper that has a trans problem. When I would come to a stop then try to accelerate again it has no power . It could be driven like a manual trans and it worked. I took it to a trans shop and he told me I needed a new trans because there was metal shards in the pan, so we had it rebuilt. When he put the new one t and drove it, it is still doing the same thing. He has had our car for a month and still cannot fnd the problem. I really need any feedback I can get. Thanks

Aug 212011
 

i have a 1992 Isuzu pickup truck with fuel injection.got to a red light today and it killed on me. tried to start it and had to hold gas pedal to floor. when i let go of gas pedal, it killed on me again. i changed fuel filter and it still kills on me. i pull the spark plug wire off the distributor and seen a lot of corrosion in distributor cap.do yo think that is my problem?its a 4 cylinder 2.6 liter

Sep 062010
 

I recently purchased 2 new rotors for my suzuki grand vitara and had my tech install the new rotors, when I drove off… I had a shake in the steering wheel when applying the brakes and it felt like the brakes was slipping when pressing on the brakes. I took off the wheel to check for oil or dirt on the rotors and didnt see any oil/dirt on the rotors. I then took it back the tech and he install the old rotors back and didnt have the problem anymore. My tech informed me that the rotors wasnt a good set and where not balance and I needed to take them back to the store and get a replacement. Was this information correct that I was told and thanks in advance for your answer