Dec 052010
 

got a po139;o2 signal slow.bank #1 sensor #2.cleared codes.ok so far.did quick check of signal ok. refresh my old age memory. u look at the engine standing in front of front bumper 2 c which is left/right,yes?so my problem is 2 the left(?) & which o2 unit? front or rear? also got a po1147;undocumented code. what does this mean & will it affect my car/emmissions etc? thx all

Dec 032010
 

I have a Nissan Altima 2000 which i bought a couple of months back with 122500 miles on it.
Some days ago there was no Antifreeze /coolant in the car ( i had checked the Coolant box and the Radiator both were empty or there was hardly any coolant) and hence

it will not leak or the coolant will not come out.

Recently i filled my Car Antifreeze box with Coolant fluid Prestone® 50/50 Antifreeze/Coolant and also filled some coolant in the Radiator directly.
2 days back i got my oil changed at Firestone and i was alarmed that the coolant is leeking from radiator along the Seams 431459 RADIATOR
(sides or radiator tap) actually there were few green spots.

so my question is “yesterday i went out and drove around 20 odd miles and there were vapours coming out from radiator as the antifreeze was spilled over the Engine and

SEAM’s of radiator, antifreeze was dark Green in color when i opened the Radiator cap which was very light in color when i initially filled it.

so is it normal or i need to do some thing.”

According to firestone i need to change my

***********************************
SYSTEM FAILURE – REQUIRED
***********************************
CAPS : GAS, OIL AND RADIATOR
LEAKS ALONG SEAM
431459 RADIATOR
REMOVE AND REPLACE RADIATOR

324$
***********************************

***********************************
PREVENTIVE MAINTENANCE – SUGGESTED
***********************************
RADIATOR CAPS
33028 RADIATOR CAP

COOLING SYSTEM
22515 UPPER RADIATOR HOSE
20795 LOWER RADIATOR HOSE
REMOVE AND REPLACE RADIATOR HOSE

THERMOSTAT
USE SILICON SEALER
REMOVE AND REPLACE THERMOSTAT

307$
***********************************

***********************************
SCHEDULED MAINTENANCE SUGGESTED
***********************************
COOLANT FLUSH WITH SEALER AND CONDITIONER
95$
***********************************

PLEASE SUggest

Nov 122010
 

I own a 2006 Nissan altima 2.5. One day it wouldn’t start and all power was off. There was a clicking noise coming from the drivers side dash. The tow company came and he connected a battery charger to the battery and it started right up. He said the alternator showed fine. I drove it to Autozone and they said the battery was good. The next day the same problem happened. Clicking noise and car wouldn’t start. I opened the hood, adjusted the battery connections and then the power came on( interior lights, open door beep etc..) then I immediately tried to start the car and again all the power went out. When I turned the key to start it just made a short popping noise that kinda sounded like a spark and everything just completely died. This is what happened every time I attempted to start it when I regained power to the car. I put in a new battery and the power came on but again when I attempted to start it everything completely died.