May 032010
 

i have a 1986 300zx automatic, first will not engage , only if i rev the engine real high it will then engage. when it starts to move i hear a clunking and grinding sound. once it is out of 1st gear it shifts just fine .

Mar 232010
 

hi.i have a nissan sentra b13 with a b14 engine…the car has started cutting off on me at unpredictable times , sometimes when im driving or even when im idling in traffic…. it happens out of the blue. it starts back after easily i may have to press some gas but not always .. it will cut off today and not again for a couple weeks ..it may give a brief bad idle before it does but thats it. i have checked the pump, gas filter,air filter, throttle body, gas regulator and injecters… all are goood even my mechanic is confused please HELP!!!!!!

i also failed to mention that the last time it happened the car was idling in the yard and the bad idling started suddenly but it didnt cut off and i noticed puffs of black smoke coming out the exhaust [the car doesnt normally smoke so i found that strange] ….any other guesses?

Mar 112010
 

hi.i have a nissan sentra b13 with a b14 engine…the car has started cutting off on me at unpredictable times , sometimes when im driving or even when im idling in traffic…. it happens out of the blue.  it starts back after easily i may have to press some gas but not always .. it will cut off today and not again for  a couple weeks ..it may give a brief bad idle before it does but thats it. i have checked the pump, gas filter,air filter, throttle body, gas regulator and injecters… all are goood even my mechanic is confused  plea

se HELP!!!!!!

i also failed to mention that the last time it happened the car was idling in the yard and the bad idling started suddenly but it didnt cut off and i noticed puffs of black smoke coming out the exhaust [the car doesnt normally smoke so i found that strange] ….any other guesses?

Jan 152010
 

I replaced coil #3 on a 1997 maxima two months go due to misfiring, the engine ran smoothly since. Last week I felt the same symptoms as two months ago and I am not sure what is causing it whether there is an electrical short or oil leak onto the spark plug or something else. Thanks