Aug 112011
 

I just had a fuel pump put on and now when i try to start it , it sounds like it is pulling the battery down and then it starts up. The battery bolts is tight,lights are not dim and i didn’t have this problem until i had the pump put on it can someone please help!

Mar 042011
 

Car died going down the road. After a few hours of trying to figure out what was wrong we found out it was the timing belt. Took it to a shop, they fixed the timing belt, tensioner etc etc.  After 4 days of them having my van they tell me now we have a problem with the idle. The car will not keep running because of the idle. They did a pressure test on valves 1, 2 and 4. They could not test 3 because of some kind if sleeve in there. Anyways, I have searched everywhere and everything tells me that we probably have a bent valve. It also says if we have a bent valve we do not want to drive it because we risk causing further damage. I told the mechanic this and he said no it could not cause further damage.

My question is, is this mechanic a liar or what? If I drive this with a bent value, will I damage my engine and turn this van into a hunk of junk? Is it possible it has more damage than what this guy is testing for? HELP!!!

He said he is going to do something with the timing to “clean it up” so it will idle smoother but does not suggest we run it long distances. Sounds fishy to me! He knows we can not afford more than the $500 he already charged us for this. grrrrr

Jan 072011
 

The car can sit and idle steady all day long at 750 rpm in PARK.  When car is warm and put into gear, the idle drasticly drops and idles rough. ( car doesn’t always stay running. )    The car has new timing belt put on by the dealer, new plugs, wires, module, and air cleaner.  Can you give me any ideas to try and correct my problem?  The engine is a 2.0 liter, non turbo.

Jul 212010
 

98 plymouth voyager black smoke coming out of tail pipe when i start it up .also when i drive it wont really excelerate that fast take some time before it revs up to excelerations after sitting for a day or so when i try to drive it starts to put like im running out of gas then after a couple of minutes or so it will then run right someone told me that it might be a catalic converter i dont know but the service engine and air bag lights are on and been on for a while just got a tune up and problem still exists i got a diagnostic test and it stated that i need two sensors got them havent put them on yet